Rookworst (250 gram)
Uit eigen worstmakerij. Lekker bij stamppot en erwtensoep.
Uit eigen worstmakerij. Lekker bij stamppot en erwtensoep.
Eerlijk stukje gekruiden varkens filet opgebonden als rollade. Prachtig mager of een beetje doorregen.
Mager kalfsgehakt. Enkel gekruid met wat peper en zout.
Malse biefstuk gemarineerd in een peper tomaten marinade. Medium vuur 2×2 minuutjes in de roomboter bakken.
Lekker gekruide rolade. Heerlijk op brood of door een salade.
In eigen worstmakerij gezouten en gerookt spek. Lekker onder een eitje of door de boontjes.
Opgerold om een augurkje bij de borrel. Gegarandeerd een succes in de jaren 90 😉
Dit oer Hollandse product wordt nog steeds door ons zelf gemaakt, vol van smaak met een randje vet een ham waar smaak aan zit. Wist je dat het 5 dagen bereiding nodig heeft voor dat jij er van kan genieten?