Voor de thuiskok
Wild zwijnfilet met Roomsaus
Wildzwijnfilet met een heerlijke roomsaus en zo gemakkelijk te maken.
4 Personen
10 Minuten
Ingrediënten
-4 wild zwijnfilets
-50 gram boter
-2 dl slagroom
-1 el gehakte noten naar eigen keuze
-2 takjes rozemarijn
-peper en zout
Dit heb je nodig
- Snijplank en mes
- Mengkom en kwast
- Koekenpan
- Aluminiumfolie
Bereiding
Bestrooi de wild zwijnsfiletjes met peper, zout en gehakte rozemarijn. Verwarm de boter in een pan en bak hierin de filetjes aan beide zijden bruin (reken ca. 2 minuten aan iedere kant). Haal de filetjes uit de pan en laat deze nog 4 minuten rusten in de aluminiumfolie Voeg ondertussen de slagroom aan de bakboter toe en verhit het geheel al roerende. Voeg de noten toe en maak de saus op smaak af met peper.
Serveertip
Lekker met peultjes, appelcompote en gebakken aardappelen.
Heerlijke recepten voor elk seizoen:
Eendenborstfilet met cashewnoten
2 Personen
15 minuten Minuten
Heerlijke eendenborstfilet met cashewnoten en mango, met een klein zoetje hierdoor komt...
Bekijk recept