Voor de thuiskok
Wilde duiven filet in een romige pepersaus
Wilde duif met een heerlijke saus en het staat super snel op tafel.
4 Personen
10 Minuten
Ingrediënten
-4 wilde duif filets
-1 ½ dl slagroom
-1 eetlepel verse groene peperskorrels
-2 takjes krul peterselie
-1 eetlepel bloem
-40 gram boter
-peper en zout
Dit heb je nodig
- Snijplank en mes
- Braadpan
- Verwarmde schaal
- Aluminiumfolie
Bereiding
Bereiding
Bestrooi de filets met zout en peper. Verwarm de boter in een pan en bak hierin de filets 2-3 minuten aan iedere kant. Neem de filets uit de pan en houd ze warm, ze moeten even rusten. Bestrooi de bakboter met de bloem, voeg de room en de peperkorrels toe en laat dit even inkoken. Voeg de fijngeknipte peterselie toe en maak de saus op smaak met zout en peper.
Serveertip
Duif filets met romige pepersaus, gekookte spruitjes , tutti frutti en gebakken grootmoeders aardappeltjes.
Heerlijke recepten voor elk seizoen:
Eendenborstfilet met cashewnoten
2 Personen
15 minuten Minuten
Heerlijke eendenborstfilet met cashewnoten en mango, met een klein zoetje hierdoor komt...
Bekijk recept