Voor de thuiskok
Haaskarbonade van het bakblik
Originele haaskarbonade dat is echt lekker! zeker op deze manier bereid heb je bijna niet genoeg aan één stukje.
Ingrediënten
Dit heb je nodig
- Snijplank en mes
- Braadslee
- Mengkom
- Schaal of plat bord voor de gemarineerde karbonades
Bereiding
Het liefst de marinade een dag van tevoren klaarmaken en de karbonades rondom ermee bestrijken. Afgedekt in de koelkast plaatsen om de marinade te laten intrekken.
Giet de olijfolie in een braadslee en plaats die in een voorverwarmde oven (225°). Bestrooi de karbonades aan beide zijden met zout en leg ze in de hete braadslee. Zet de oven op 150° en bak het vlees in 7 á 8 minuten aan beide zijden goudbruin. Neem de braadslee uit de oven. Beleg elke karbonade met tomaat en mozzarella en bestrooi ze met oregano, peper en een snufje paprikapoeder. Schuif de braadslee in de oven, verhitten totdat de kaas is gesmolten. Direct uit de oven serveren met een heerlijk aangemaakte gemengde salade.
Heerlijke recepten voor elk seizoen:
Eendenborstfilet met cashewnoten
2 Personen
15 minuten Minuten
Heerlijke eendenborstfilet met cashewnoten en mango, met een klein zoetje hierdoor komt...
Bekijk recept