
Heerlijke recepten voor elk seizoen
Breng het restaurant naar uw eigen keuken! Met de heerlijke recepten van Van der Zalm wordt koken een feest!

Varkensoester in pikante champignonsaus
Biefstuk maar dan van het varken, met deze mooie saus erbij is…
Bekijk recept
Haaskarbonade van het bakblik
Originele haaskarbonade dat is echt lekker! zeker op deze manier bereid heb…
Bekijk recept
Wildgoulash
Wildgoulash een mooie tegenhanger van zijn broertje; de rundvlees variant, de bite…
Bekijk recept
Wilde duiven filet in een romige pepersaus
Wilde duif met een heerlijke saus en het staat super snel op…
Bekijk recept
Kalkoen Gevuld met gehakt en champignon
Kalkoen gevuld, wij hebben deze voor jou kant en klaar liggen, maar…
Bekijk recept
Varkenshaas met bruine suiker
Varkenshaas en bruine basterdsuiker, soms ben je gewoon op zoek naar andere…
Bekijk recept
Stoofpotje van Kalfsvlees en peer
Kalfsvlees en peer dat klinkt best grappig, maar de deze combinatie is…
Bekijk recept
Runderrollade met portsausje
Runderrollade met een portsausje, klinkt niet ingewikkeld en dat is het ook…
Bekijk recept
Runderlapjes
Runderlapjes volgens het recept van “grootmoeder” weet je nog hoe heerlijk runderlapjes…
Bekijk recept
Rosbief met rode wijnsaus
Rosbief een mals stuk vlees met geen enkel “randje” vet, deze keer…
Bekijk recept
Riblapjes met uitjes, appel en ananas
Riblapjes met uitjes, appel en ananas, we geven er een andere draai…
Bekijk recept

Ossenhaas in bladerdeeg
Ossenhaas in bladerdeeg een prachtig product om met Kerst iedereen aan tafel…
Bekijk recept
Lamskoteletjes met knoflooksaus
Lamskoteletjes met een knoflooksaus op basis van bouillon geeft het vlees een…
Bekijk recept
Kalfslever met Safarisaus
Kalfslever met Safari saus, dat is echt wel lang geleden toch bestaat…
Bekijk recept

Kalfs Ossobucco
Kalfs Ossobucco ook weer zo’n heerlijk gerecht uit de Italiaanse keuken, die…
Bekijk recept
Italiaanse schnitzels
Een gepaneerde schnitzel is altijd lekker, maar een variant hierop is ook…
Bekijk recept
Honing tijm ham sauce de ma façon
Een absolute topper en zeer gemakkelijk te bereiden, nieuwsgierig geworden…
Bekijk recept
Hamlappen met perziksaus en champignons
Hamlapjes in combinatie met perziken klinkt een beetje apart toch versterken ze…
Bekijk recept

Geflambeerde lamsfilets met abrikozen
Lamsfilets zijn iets minder populair, maar op deze wijze gemaakt, zullen er…
Bekijk recept
Gebakken zwezerik met gerookte zalm
Gebakken zwezerik! Klinkt zó ingewikkeld, maar eigenlijk stelt het niet veel voor…
Bekijk recept
Fricandeau met peterseliesaus
Fricandeau met peterselie, een “neutraal” stuk vlees met het voordeel dat het…
Bekijk recept
Filetlapjes in een roquefortsaus
Filetlapje is niet zo populair meer! Toch is het eten van dit…
Bekijk recept
Filet of Procureur rollade
Ouderwets….. nee écht niet wel een originele klassieker, deze malse rollade kent…
Bekijk recept
Contrafilet met kruidenkorst (zoet)
Contrafilet is een fantastisch stuk vlees en op deze manier gemaakt krijgt…
Bekijk recept
Gevulde kipfilet met ham en kruiden
Gevulde kipfilet met ham en kruiden, net weer een andere manier van…
Bekijk recept
Wilde eendenborst met ganzenleversaus
Wilde eendenborst of eenden er zit wat tijd in verscholen maar dan…
Bekijk recept
Wild zwijnfilet met Roomsaus
Wildzwijnfilet met een heerlijke roomsaus en zo gemakkelijk te maken.
Bekijk recept
Wild Rollade met Room-Portsaus
Wildrollade een echte klassieker, makkelijk te bereiden zodat er meer tijd overblijft…
Bekijk recept
Kalkoentournedos met appel en gembersaus
Een tournedos dan denk je al snel aan rundvlees, maar een met…
Bekijk recept
Kalkoenfilet met asperges en champignons
Kalkoenfilet met asperges en kastanje champignons, een heerlijk gerecht, mooi om de…
Bekijk recept
Hertenrugfilet op rucolasalade
Hertenrugfilet op een opgemaakt bedje van rucola salade.
Bekijk recept
Kalkoenragout met salie
Kalkoenragout met salie, opzoek naar iets lekkers maar toch lichtverteerbaar, bekijk dan…
Bekijk recept
Eendenborstfilet met cashewnoten
Heerlijke eendenborstfilet met cashewnoten en mango, met een klein zoetje hierdoor komt…
Bekijk recept
Eendenborstfilet met paprikasaus
Verrassende eendenborst in een milde paprika room saus.
Bekijk recept
Kalkoenschnitzel rolletjes met bacon
Kalkoenschnitzel rolletjes met bacon in een luchtige room-kaas saus.
Bekijk recept
Parelhoenbout met citroen en olijven
Parelhoenboutjes maar dan net even anders door de combinatie van citroen en…
Bekijk recept
Parelhoenbouten uit de oven met Italiaans accent
Parelhoenbouten maar dan met verse groenten op Italiaanse wijze gemaakt.
Bekijk recept

Konijnenbout met mosterd, tagiatelle en pastis
Konijnenbout op Italiaanse wijze met een Franse knipoog!
Bekijk recept
Konijn op traditionele wijze
Konijn traditioneel gemaakt deze klassieke bereiding is nog steeds bij velen geliefd.
Bekijk recept
Parelhoenfilet met cranbarries
Parelhoenfilets met cranberries, het klinkt wat aan de zoete kant maar deze…
Bekijk recept
Konijnenrugfilet met bruin bier en mosterd
Konijnenrugfilet met bruin bier en mosterd, stoerder kunnen we het niet maken.
Bekijk recept
Ree-Hertenbiefstuk met een cranberrysaus
Ree-of hertenbiefstuk traditioneel, zo eten de Engelsen op deze wijze gemaakt, het…
Bekijk recept
Ree-Hertenrugfilet met bramensaus
Ree – of hertenrugfilet met bramensaus, heerlijk gerecht niet alleen met kerst…
Bekijk recept
Reerugbiefstuk met kastanjechampignons
Ree of hertenbiefstukjes met een saus van kastanjechampignons en Madeira, lekker stoer…
Bekijk recept
Tamme eend met champignonkerriesaus
Tamme eend bereid in een milde maar verrassende champignons kerriesaus.
Bekijk recept
Fazantenfilet
Fazantenfilets gedecoreerd met een groentetaartje. Hier is wel iets meer werk te…
Bekijk recept
Kook Theorieën
Bakken, Bakken (nieuwe stijl), Braadzak, Gratineren, Grillen, Roerbakken, Römertopf, Stoven
Bekijk recept
Gevulde Kipfilet met ham en kruiden
Dankzij deze techniek heb je nog nooit zo’n smeuïge kipfilet op tafel…
Bekijk recept
Kalkoen Schnitzel rolletjes met Bacon
Makkelijk en snel klaar in een handomdraai. Presentatie van dit gerecht is…
Bekijk recept
Lams Rack met honing en dragon
Met de honing van BijMarei is dit stuk vlees onweerstaanbaar! honing van…
Bekijk recept
Carpaccio op 2 manieren
Onze meest bekende en fantastische topper! Hier beschrijven wij 2 van onze…
Bekijk recept
Boeuf Bourguignon
Een van de basis gerechten van de Franse keuken. Een stevig gerecht…
Bekijk recept
Biefstuk met broccoli en amandelen
Een combinatie die verloren is gegaan door de jaren heen. Wij blazen…
Bekijk recept
Asperges met huisgemaakte beenham
Met onze huisgemaakte beenham uit eigen worstmakerij zijn deze hagelwitte asperges nog…
Bekijk recept
Amerikaanse Banketham
Een echte klassieker! Naar recept van Van der Zalm Senior hemzelf.
Bekijk recept
Lamsschenkels gesmoord in rode wijn
Er gaat bijna niets boven een mooi stuk lamsvlees. Tenminste, als je…
Bekijk recept