Heerlijke recepten voor elk seizoen
Breng het restaurant naar uw eigen keuken! Met de heerlijke recepten van Van der Zalm wordt koken een feest!
Varkensoester in pikante champignonsaus
Biefstuk maar dan van het varken, met deze mooie saus erbij is…
Bekijk receptHaaskarbonade van het bakblik
Originele haaskarbonade dat is echt lekker! zeker op deze manier bereid heb…
Bekijk receptWildgoulash
Wildgoulash een mooie tegenhanger van zijn broertje; de rundvlees variant, de bite…
Bekijk receptWilde duiven filet in een romige pepersaus
Wilde duif met een heerlijke saus en het staat super snel op…
Bekijk receptKalkoen Gevuld met gehakt en champignon
Kalkoen gevuld, wij hebben deze voor jou kant en klaar liggen, maar…
Bekijk receptVarkenshaas met bruine suiker
Varkenshaas en bruine basterdsuiker, soms ben je gewoon op zoek naar andere…
Bekijk receptStoofpotje van Kalfsvlees en peer
Kalfsvlees en peer dat klinkt best grappig, maar de deze combinatie is…
Bekijk receptRunderrollade met portsausje
Runderrollade met een portsausje, klinkt niet ingewikkeld en dat is het ook…
Bekijk receptRunderlapjes
Runderlapjes volgens het recept van “grootmoeder” weet je nog hoe heerlijk runderlapjes…
Bekijk receptRosbief met rode wijnsaus
Rosbief een mals stuk vlees met geen enkel “randje” vet, deze keer…
Bekijk receptRiblapjes met uitjes, appel en ananas
Riblapjes met uitjes, appel en ananas, we geven er een andere draai…
Bekijk receptOssenhaas in bladerdeeg
Ossenhaas in bladerdeeg een prachtig product om met Kerst iedereen aan tafel…
Bekijk receptLamskoteletjes met knoflooksaus
Lamskoteletjes met een knoflooksaus op basis van bouillon geeft het vlees een…
Bekijk receptKalfslever met Safarisaus
Kalfslever met Safari saus, dat is echt wel lang geleden toch bestaat…
Bekijk receptKalfs Ossobucco
Kalfs Ossobucco ook weer zo’n heerlijk gerecht uit de Italiaanse keuken, die…
Bekijk receptItaliaanse schnitzels
Een gepaneerde schnitzel is altijd lekker, maar een variant hierop is ook…
Bekijk receptHoning tijm ham sauce de ma façon
Een absolute topper en zeer gemakkelijk te bereiden, nieuwsgierig geworden…
Bekijk receptHamlappen met perziksaus en champignons
Hamlapjes in combinatie met perziken klinkt een beetje apart toch versterken ze…
Bekijk receptGeflambeerde lamsfilets met abrikozen
Lamsfilets zijn iets minder populair, maar op deze wijze gemaakt, zullen er…
Bekijk receptGebakken zwezerik met gerookte zalm
Gebakken zwezerik! Klinkt zó ingewikkeld, maar eigenlijk stelt het niet veel voor…
Bekijk receptFricandeau met peterseliesaus
Fricandeau met peterselie, een “neutraal” stuk vlees met het voordeel dat het…
Bekijk receptFiletlapjes in een roquefortsaus
Filetlapje is niet zo populair meer! Toch is het eten van dit…
Bekijk receptFilet of Procureur rollade
Ouderwets….. nee écht niet wel een originele klassieker, deze malse rollade kent…
Bekijk receptContrafilet met kruidenkorst (zoet)
Contrafilet is een fantastisch stuk vlees en op deze manier gemaakt krijgt…
Bekijk receptGevulde kipfilet met ham en kruiden
Gevulde kipfilet met ham en kruiden, net weer een andere manier van…
Bekijk receptWilde eendenborst met ganzenleversaus
Wilde eendenborst of eenden er zit wat tijd in verscholen maar dan…
Bekijk receptWild zwijnfilet met Roomsaus
Wildzwijnfilet met een heerlijke roomsaus en zo gemakkelijk te maken.
Bekijk receptWild Rollade met Room-Portsaus
Wildrollade een echte klassieker, makkelijk te bereiden zodat er meer tijd overblijft…
Bekijk receptKalkoentournedos met appel en gembersaus
Een tournedos dan denk je al snel aan rundvlees, maar een met…
Bekijk receptKalkoenfilet met asperges en champignons
Kalkoenfilet met asperges en kastanje champignons, een heerlijk gerecht, mooi om de…
Bekijk receptHertenrugfilet op rucolasalade
Hertenrugfilet op een opgemaakt bedje van rucola salade.
Bekijk receptKalkoenragout met salie
Kalkoenragout met salie, opzoek naar iets lekkers maar toch lichtverteerbaar, bekijk dan…
Bekijk receptEendenborstfilet met cashewnoten
Heerlijke eendenborstfilet met cashewnoten en mango, met een klein zoetje hierdoor komt…
Bekijk receptEendenborstfilet met paprikasaus
Verrassende eendenborst in een milde paprika room saus.
Bekijk receptKalkoenschnitzel rolletjes met bacon
Kalkoenschnitzel rolletjes met bacon in een luchtige room-kaas saus.
Bekijk receptParelhoenbout met citroen en olijven
Parelhoenboutjes maar dan net even anders door de combinatie van citroen en…
Bekijk receptParelhoenbouten uit de oven met Italiaans accent
Parelhoenbouten maar dan met verse groenten op Italiaanse wijze gemaakt.
Bekijk receptKonijnenbout met mosterd, tagiatelle en pastis
Konijnenbout op Italiaanse wijze met een Franse knipoog!
Bekijk receptKonijn op traditionele wijze
Konijn traditioneel gemaakt deze klassieke bereiding is nog steeds bij velen geliefd.
Bekijk receptParelhoenfilet met cranbarries
Parelhoenfilets met cranberries, het klinkt wat aan de zoete kant maar deze…
Bekijk receptKonijnenrugfilet met bruin bier en mosterd
Konijnenrugfilet met bruin bier en mosterd, stoerder kunnen we het niet maken.
Bekijk receptRee-Hertenbiefstuk met een cranberrysaus
Ree-of hertenbiefstuk traditioneel, zo eten de Engelsen op deze wijze gemaakt, het…
Bekijk receptRee-Hertenrugfilet met bramensaus
Ree – of hertenrugfilet met bramensaus, heerlijk gerecht niet alleen met kerst…
Bekijk receptReerugbiefstuk met kastanjechampignons
Ree of hertenbiefstukjes met een saus van kastanjechampignons en Madeira, lekker stoer…
Bekijk receptTamme eend met champignonkerriesaus
Tamme eend bereid in een milde maar verrassende champignons kerriesaus.
Bekijk receptFazantenfilet
Fazantenfilets gedecoreerd met een groentetaartje. Hier is wel iets meer werk te…
Bekijk receptKook Theorieën
Bakken, Bakken (nieuwe stijl), Braadzak, Gratineren, Grillen, Roerbakken, Römertopf, Stoven
Bekijk receptGevulde Kipfilet met ham en kruiden
Dankzij deze techniek heb je nog nooit zo’n smeuïge kipfilet op tafel…
Bekijk receptKalkoen Schnitzel rolletjes met Bacon
Makkelijk en snel klaar in een handomdraai. Presentatie van dit gerecht is…
Bekijk receptLams Rack met honing en dragon
Met de honing van BijMarei is dit stuk vlees onweerstaanbaar! honing van…
Bekijk receptCarpaccio op 2 manieren
Onze meest bekende en fantastische topper! Hier beschrijven wij 2 van onze…
Bekijk receptBoeuf Bourguignon
Een van de basis gerechten van de Franse keuken. Een stevig gerecht…
Bekijk receptBiefstuk met broccoli en amandelen
Een combinatie die verloren is gegaan door de jaren heen. Wij blazen…
Bekijk receptAsperges met huisgemaakte beenham
Met onze huisgemaakte beenham uit eigen worstmakerij zijn deze hagelwitte asperges nog…
Bekijk receptAmerikaanse Banketham
Een echte klassieker! Naar recept van Van der Zalm Senior hemzelf.
Bekijk receptLamsschenkels gesmoord in rode wijn
Er gaat bijna niets boven een mooi stuk lamsvlees. Tenminste, als je…
Bekijk recept