1e generatie

De start van de Slagerij

Het begon allemaal bijna honderd jaar geleden met een slagerij op de Kempenaerstraat waar hele koeien en varkens binnen kwamen, die werden uitgebeend en tot vlees verwerkt. Precies zoals dat vroeger overal ging. Dat was de slagerij van Coen van der Zalm, inwoner van Oegstgeest en in bezit van een slagervakdiploma. Hij zette de slagerij op die nu nog zijn naam draagt en had zo’n krachtige visie over kwaliteit en service dat zijn reputatie meteen werd gevestigd.

2e generatie

Winkelcentrum ‘Lange Voort’

Do van der Zalm, oudste zoon van Coen en de opvolger in Oegstgeest. Hij had vier broers waarvan er drie ook het slagersvak zijn ingerold.

Do heeft in 1967 de grote stap durven zetten naar het in Oegstgeest nieuw gebouwde winkelcentrum Lange Voort.
Het betrekken van een groot pand met onder andere een diepvries eiland gevuld met Iglo maaltijden en het bedenken van “dip” sauzen cq het ‘kroketten hoekje’ maakte de slagerij revolutionair.

3e Generatie

Innovatie door wereld inspiratie

In niet veel plaatsen is een slagerij-annex-traiteur te vinden zoals Verswinkel van der Zalm in Oegstgeest. Zoveel keus, zoveel kwaliteit, zoveel vers, dat is heel bijzonder voor een niet al te grote gemeente. Frits van der Zalm heeft jarenlang vele inspiratiereizen gemaakt samen met collega slagers. Hierdoor zijn de beste en meest succesvolle innovaties ontstaan. Het bedenken van dé reuze pan, waar iedere dag een verse maaltijd in werd bereid, was één van de grootste veranderingen in de slagerij. Dankzij zijn oeverloze energie, positieve instelling en doorzettingsvermogen heeft hij Slagerij van der Zalm naar Van der Zalm, de Complete Verswinkel weten te tillen.

4e Generatie

Meer dan honderd
jaar kwaliteit en
creatieve ideeën

Er staat weer een Coen aan het hoofd van de onderneming, de cirkel is rond. De vierde generatie zoekt hele andere uitdagingen dan het binnen laten van hele koeien. De kwaliteit en creativiteit zoeken we meer in het bedenken van mooie verse producten die aan het hoge verwachtingspatroon van de consument kan voldoen. Ook de cateringtak heeft Coen nieuwe energie in geblazen en deze onder de vlag Frederique naar een hoger niveau gebracht. Niets is voor hem te gek! En dat alles met evenveel passie en ondernemingslust als bijna 100 jaar geleden.

2024

Sterk team

Ons trouwe en vaste team vormt het kloppende hart van de organisatie. Dagelijks staan zij klaar om u te voorzien van de beste service, de lekkerste versproducten en professioneel advies op maat.
Veel collega’s zijn al meer dan 25 of zelfs 40 jaar in dienst, daar zijn wij enorm trots op! Een ongeëvenaarde verbondenheid waar iedere onderneming van kan dromen.

Met hands-on training op de werkvloer, inspirerende uitjes en diverse proefmomenten hebben we een gezellige maar toch professionele sfeer in de winkel. De muziek staat aan en er is altijd wat te proeven of iets nieuws te ontdekken.

Werken bij ons?
Guy bavette spiezen