Voor de thuiskok
Italiaanse schnitzels
Een gepaneerde schnitzel is altijd lekker, maar een variant hierop is ook echt een aanrader, zeker met het Italiaanse tintje eraan!
Ingrediënten
Dit heb je nodig
- Snijplank en mes
- Koekenpan groot of 2 pannen
Bereiding
Strooi zout, peper en oregano naar smaak over de ongepaneerde schnitzels. Leg daarna op de schnitzels, de salami de babyspinazie en de kaas. Vouw deze dubbel en zet het geheel met een cocktailprikker vast.
Smelt de roomboter in de pan totdat het schuim is weggetrokken (de boter is nu goed op temperatuur) en bak de schnitzels in 1 minuut (om en om). Doe hierna de deksel op de pan en laat de schnitzels nog ongeveer 6 minuten zachtjes bakken.
Strooi vlak voor het serveren de Parmezaanse kaas over het vlees.
Serveertip
Deze Italiaanse schnitzels zijn lekker in combinatie met verse spinazie of broccoli.
Heerlijke recepten voor elk seizoen:
Eendenborstfilet met cashewnoten
2 Personen
15 minuten Minuten
Heerlijke eendenborstfilet met cashewnoten en mango, met een klein zoetje hierdoor komt...
Bekijk recept