Gemarineerde Biefstukfrietjes
Licht pikant gekruide biefstuk reepjes. Even kort roerbakken.
Licht pikant gekruide biefstuk reepjes. Even kort roerbakken.
Echte klassiekers uit onze eigen worstmakerij. Of u nu kiest voor de magerdere runder verse worst of de smeuïge varkens verse worst, ze zijn beide een genot om te bakken in combinatie met bloemkool en een boter- of kaassausje.
Vanaf 500gram kunnen wij deze mooie magere rollades optouwen. Naar lange gewicht 15 tot 25 minuten braden of in de hete lucht oven.
Een ware klassieker uit de Franse Keuken. Wij hebben deze eendenbout reeds voor u sous-vide gegaard. Enkel opwarmen of koud plukken voor door een salade. De combinaties zijn eindeloos.
Licht gekruide malse rosbief. Heerlijk dun gesneden op een pistoletje met wat sla eronder.
Eén van de meest favorieten vleeswaren soort. Een hongaarse salami met een vleugje knoflook.
Gekookte kipfilet. Dun gesneden op de boterham, of in reepjes door de slade. Super mager.
Mager rundvlees met fijne kruiden uit eigen worstmakerij